Въпроси

Каква е възрастовата група? Не съм ли твърде стар?
Танцуването е за всички и независимо от вашата възраст ще бъдете посрещнати много добре. Дори ще бъдете изненадани от широката възрастова група на танцуващите, и най-вече ще се насладите на тяхната компания.
С какво трябва да съм облечена?
Няма никакви специални изисквания за облеклото. Единственото и важно условие е дрехите и обувките да са ви удобни и да се чувствате добре в тях..
Имам "два леви крака". Дали ще се науча да танцувам?
Не се притеснявайте учителите по танци са там за да ви помогнат. Освен това не е необходимо да сте Световен шампион по танци, за да се наслаждавате на танцуването, музиката, атосферата и компанията на приятели.
Уча бавно...
Не се притеснявайте ако се запишите на курс и ви се струва че всички останали учат по-бързо от вас. Запомнете, че често тези които заучават бързо го забравят също толкова бързо. Освен това удоволствието от танцуването е много по-важно отколкото бързото натрупване на знания.
Необходимо ли е да имам партньор?
Ако нямате - не се притеснявайте! Има много други желаещи, които също като вас си търсят партньор. Това е още една прекрасна възможност да се запознаете с нови и интересни хора.