За нас


Потопете се в един различен свят - Светът на танца!
Танцът е пулс, ритъмът на сърцето. Той е изражение на щастието, радостта, тъгата и гнева. Танцът е приказка, любов и спомен! Страст и магия!
В танцово студио Салсафенс можете да се докоснете до магията на Салса, меренге, бачата, ча-ча и др.социални танци. Социални, защото може да танцувате със всеки, не е необходимо да имате партньор. Освен стъпки и движение мъжете се научават да водят своята партньорка, а дамите да следват парньорите си, и разбира се най-важното – Всички се забавляват!
Социалните танци са един страхотен начин да изживеете и споделите една по-различна емоция. В залата ще откриете много и различни хора, които споделят една обща страст – танца. 
Всеки може да танцува! Независимо от възрастта всеки открива своя емоция в танца.
И ако все още се чудите дали това е за Вас – Заповядайте при нас! Защото танцуването е една малка лудост, която ни причинява много добрини J
Освен социалните танци – салса, меренге, бачата, ча-ча , при нас можете да се докоснете и до чара и темперамента да други танцови стилове – суинг, народни танци, фламенко, хип-хоп, танцови акробатични и лифтови фигури, съвременни танцови техники, хип-хоп и др – на специално организираните семинари.
 А за всички, които искат да заблестят като звезди на голямата сцена сме предвидили специални хореографски уроци ; участия в шоу представления и състезания .
Хората влизат в залата умислени – всеки със своите задачки и проблеми – и само 5 мин.по-късно тяхното изражение се променя – погледите им светват, усмивки озаряват лицата им!
„Танцът не е нещо, което може да се обясни с думи. Той трябва да бъде изтанцуван” Пейдж Арден
За нас танцът е начин на живот. Затова танцово студио Салсафенс присъства и участва на най-големите български и международни танцови фестивали и конгреси. Канени сме за хореографи и участници в редица ТВ предавания.
Горещите латино ритми са неразделна част от ежемесечните тематични партита, танцови екскурзии и салса пикници.
„Няма значение дали можеш да танцуваш или не. Великите танцьори са велики не заради тяхната техника, велики са заради страстта, с която танцуват!” Марта Греъм
Забавни и вдъхновяващи програми за сплотяване на колектива /тиймбилдинг/ на основата на латино ритмите и танците. Едно различно преживяване, което променя вашия екип и оставя незабравим спомен във всички участници.

Нашите най-големи надежди са младите и усмихнати таланти от формация Фюжън към танцово студио Салсафенс. Нашите ......... деца и юноши от 4 до 15 години изучават основни танцови техники, съвременни и латино танци, модерен балет, характерни и български народни танци. По време на тренировките се развива чувството за музикалност и ритъм, артистичност и сценично поведение. Децата развиват своята комуникативност и отношение към партньора. Формацията взема участие в различни танцови спектакли, представления, фестивали и състезания на българска и международна сцена. Печели както симпатиите на публиката, така и високите оценки на журито.